tj>a

Så himla roligt att sitta och titta igenom massa gamla bilder, den här bilden är från midsommar år 06 eller 07 tror jag.



Skolavslutningen i nian!


En höst dag typ 06 eller nått när vi bode i Oxelösund.

Finns så mycket mer, men orkar inte lägga upp mera :)


fridayyyyyy

Sitter med Edina här i skolan.Hon försov sig imorse så hon måste klippa sig :/
Puss ha en bra fredag, för det ska jag ha!


aloevera

Igår var det verkligen brist på saker att göra! Så jag följde med systrarna Hernandez till stockholm och gick på aloevera party. Riktigt grymma produkter dedär faktiskt! Och damn vad dom tjänade pengar på det också, låter ju as coolt efter studenten kanske. Wahooo hehe skoja
Idag åt jag middag hos pappsen, mysigt att hälsa på där ibland faktiskt! Gosi 

Får bara mer o mer klagomål om att jag ska färga håret blont igen, känns sådär bra eftersom det tar sån himla tid :/
(Och att jag ser lite större ut än jag egentligen är på bilden är något ni får stå ut med alla fina läsare!)

If I go crazy then will you still call me superman

Dagen har varit okej. När jag kom hem somnade jag och sov i typ 2 timmar, så lär ju vara as lätt och somna ikväll :P  NOT. ska ut och springa av mig lite energi nu, vi hörs när vi hörs!

beslutsåååångest!!!1

Vissa beslut vill man inte ta först man kan få reda på vad man kan missa. Så alla nära och kära, hör av er till mig och berätta gärna vad ni ska göra nästa helg :) Alltså helgen som kommer efter den som kommer nu!!!!!!!!!
PUSS

moviestaar

Nu checkar jag ut och sedan checkar jag in i min gosiga säng. Dagen har bestått av ridning, mys med hästen, huddinge sjukhus, middag i huddinge, treans filmkväll, bilåkning, statoil, fest, fanta, vatten, GODNATT

fredag

Ligger i våran nya soffa som kom iförrgår och glor på tv. Så gosigt! 
Min fredagskväll kommer bestå av fredagsmys med familia och gott tillbehör till det. hihi 
Lite idol tror jag står på tv-schemat också! 
Nu ska jag gå och provsmaka mina bullar som jag bakade nyss, hoppas dom är lika goda som dom ser ut att vara ;)
Bye Girls And Boys !

hej

Inte speciellt roligt att vara sjuk, men då har jag iallfall tid med ett litet inlägg här i det trista!
Hejdå

one more!!

En till tattuering va ju inte helt fel. Även om det gjorde ont, men det var det värt! :)

trötter

Idag har jag varit hemma, har sovit nästan hela dagen. Ända tills mamma kom hem och jag gjorde köttfärssås och spaggeti till middag. Den vart godkänd av alla som åt den! Superduper.
Är fortfarande trött, livet är skit och sådär, så ska fortsätta sova nu, innan klockan tio helst, men det tar ju typ 2 min och borsta tänderna, så det blir nog efter det. 
Godnatt finisar

välkommen ångesten

Jag var så sjukt motiverad att klara skolan för en vecka sedan. Och imorgon är terminens första prov. Jag har planer på att skolka för jag kan ungefär ingenting. Vilket inte är så bra eftersom jag ska försöka klara G i alla kurser i år som vi har. Vilket innebär att jag går dit och gör mitt bästa, mer än så kan jag inte göra liksom! Jag får hellre IG och har gjort provet, än IG och inte har gjort provet. 
Värst av allt är nästan att jag lägger för mycket krav på mig själv. Jag pressar mig själv till max, och då blir det kaos i mitt lilla huvud. Och kaos betyder noll inlärning. Jag måste hitta någon slags balans att G faktiskt räcker, även om ämnet är roligt osv.

GODNATT

RSS 2.0