orkaaaa

Nu är min dator trasig, på riktigt alltså! Inte leker den med mig den här gången inte, nejnej. Hatar den.
Hatar den så mycket att det här kanske, alltså verkligen bara kanske blir det sista inlägget för idag, eller ikväll kanske mera. Haha!
hejdo

Åååh

Vad arg jag blir på min datorrrrrrrrrrr, den vill inte funka:( kan någon snäll människa komma och laga den lite kanske?

Damn..

Alltså, någon vill verkligen inte att jag ska ha en blogg. Imorse, eller nyss typ när jag försökte sätta på min dator, så startar den till när det står "Windows startas.." sen händer det inget mer, så jag startar om datan några gånger, och det fortsätter. Då tänker jag "Äh skitsamma, jag ger upp" och stänger av datorn och går och borstar tänderna. När jag kikar tillbaka till mitt rum igen så ser jag att datan har startats av sig själv igen?! Så jag går och stänger av den igen och sminkar mig, och när jag kollar tillbaka igen så den är avstängd, så har den satt igång igen. HALLÅ? Vem spökar? Så jag drar ut kontakten från data och nu står den däruppe och hatar mig. Och jag den!
Och nu ska jag gå till bussen, woho.. Slutar ju ganska tidigt idag också, så det är ganska skön dag:) Byeeeeeee

skitdata..

Eftersom internet, eller min data, eller vad som nu är fel vägrar att fixa upp lite vackra bilder från idag så blir det inget! Jag försöker väl få upp dem imorgon eller något. Så blir ni nog glada!;)
TAGGAAAAAAa tills imorn, igelstaloppet och jag och Rebekka ska stå och heja på alla när dem kommer i mål! Om det nu är någon som gör det.....Hehe, är ju trots allt 7,5km dem ska gå eller springa.
Nu står min säng brevid och ropar på mig, får nästan tinnitus.. Nej vad tråkig jag är:(
GODNATT

hehe

Kom precis hem, har varit en tripp till mammas bästis och skrattat lite. Sen gick jag hem och mötte min gosis påvägen och pussa lite på honom också. Nu borde jag sova, och det ska jag också. Bilderna kan jag också försöka lägga upp innan. Men först: borsta tänderna!!!!!!!!!

Fasen då

Det går inte att lägga upp bilder just nu:/ Hoppas verkligen det går senare, för eran skull.... hahaha

Hemma igen

Äntligen hemma igen! Eller jag har egentligen varit hemma 1,5 timma redan. Men var så hungrig så jag va bara tvungen att äta först, hehe. Snart kommer bilder från min fina varma dag, måste bara lägga in dom på datorn!

SOOOL

Fan vad glad jag vart när jag var nere nyss och åt makaroner och köttbullar och kollade hur många grader det var ute!!!!! I skuggan tillochmed. 15 jävla grader!!!!!!!!!!! Kan ni tänka er? Skulle nästan kunna gå till skolan i bikini. Nej kanske inte så, men aaaaa ni förstår! Ska nog åka till skolan lite tidigare nu, ska ju övningsköra och Rebekka har redan börjat undra vart jag är och så. Vet att ni saknar mig, men jag kommer snart bitches<3
Hoppas verkligen Edina är i skolan idag.....Jag måste få skratta lite med henne nu idag känns det som!


Där är Edina.... Eller hennes fötter iallafall! Söt hon är va?


Dagens outfit

Bjuder på dethär eftersom jag är så glad och har så mycket tid idag! :)


Tröja: ginatricot
Leggings: ginatricot
Vitt linne under: cubus

äntligen spotify

Nu när jag äntligen har laddat hem spotify till min sköna data så kan jag ju bjuda på en smarrig låt med en riktigt smarrig kille!

http://open.spotify.com/track/4eT95JTZAqgaWBG28i5w7a



ÄR HAN INTE SJUKT SÖT?


Upptagen tjej

Har massor att göra idag. Egentligen ingenting, men det låter bättre sådär!
Ducha
Ladda hem spotify eftersom min data är som ny igen
Äta
Vara i skolan några timmar
Planera inför imorgon
Och sånadär tjejsaker mest! Värsta roooooooooligt ändå ju.

hahahahah

ROLIGASTE!!!!!!!!!!!!!svär på gud..... läs dehär



SAAB.
Som Används Av Bögar.
Sabbar Alla Andra Bilar.
Svenskt Arbete Av Blinda.
Sälj Anordningen, Använd Benen.
Sälj Aset Annars Byt.
Sämst Av Alla Bilar.
Skrota Aset Annars Byt.
Satans Aset Accelererar Baklänges.

godmorgon

Vaknade nyss, går inte att beskriva hur skönt det är att vakna av sig själv, sedan ligga chilla en stund i sängen och lyssna på skön musik, sen går man upp och äter frukost och tänker inte ens på att det är skola idag!!!! Ååååh jag älskar torsdagar just därför. Frukosten som mamma har gjort klar till mig nu därnere ropar, Hörs sen.


next stop: my bed

Bjuder på smarrig bild eftersom jag ändå sviker er nu och går och sover några timmar! Godnatt alla mina 103 läsare. Love yaaaaaaaa


OMG

DETTA MÅSTE NÄSTAN FIRAS!!!!!!!! 101 BESÖKARE WOHOOOOOOOOOOOOOOO SNART ÄR JAG SOM KISSIE,DESSIE,PUSSY,MUSSY FAN VAD ALLA NU HETER

stek, jag vet

Så jävla skönt imorgon alltså, som typ varje torsdag den här terminen!! Jag börjar 13.40! Det kan helt ärligt inte bli bättre. Sen slutar jag egentligen 16.50, men vi får alltid sluta tidigare wohohhoooo im happyyyyyyyyy....Och det bästa av allt är att min klass har matte innan, det är därför jag börjar så sent om ni undra, jag vet att ni undra hehe

 
bjuder på en skön bild med en hungrig tjej från sommras i västerås!


åååh

ÄNTLIGEN är min dator fixad igen, fick tillbaka den idag och nu är den som ny igen, jag lovar! nu är vi tillsammans igen and i fucking love it!!!!!!!!!!!! ända neggativa är att jag måste ladda ner allt, alltså verkligen allt igen! spotify,msn and everything......

 
typ nått sådär glad är jag just nu hahaha

sugen..

 FYFAN VAD GOTT MED MJUKGLASS. helt jävla sjukt hur sugen jag är på det. har aldrig varit såhär sugen!!!!!!!!!!! fattar ni det eller??

finally home!

Äntligen hemma igen efter en skön dag i underbara skolan med dåliga nyheter i slutet av dagen, men hehe. Så kan det gå! Vad händer på valborg nu då allt mysigt folk?;)

HEJ

Jag är fortfarande i skolan. Kommer nog aldrig hem riktigt känns det som.
Vi har kommunikation men just nu har vi rast en stund, hehe! så jag rebekka och edina my lovers baxxa datorerna utanför direkt!!! allt för bloggen<3


i skuulan

Här sitter jag i skolan och steker med Marielle. Det är stek, jag vet!
Vi har datorkunskap, men det är tråkigt och jag förstår ingenting med powerpoint. Så nu hoppas vi att jag får hjälp av någon underbar människa som kan det hehe.......måste kila och arbeta nu, jag e ju så grym!!!!!!!!!
 här är våran sköna skola. I LIIKEEEE

hejdå alla fans<3

godnatt

Måste tyvärr säga godnatt nu alla mina faans! men jag är tillbaka imorgon, se upp för då kommer massor med smarriga inlägg så fort jag får tag i en dator!

 fin kudde jag har va? hehe

alltså....

jävla töntarrrrr hahahah har haft blogg i typ nån timma om ens det och det har redan börjat skrivas om mig. hur mogen får man vara liksom? säg det öga mot öga istället!!!!
http://www.hurr-durr.com/          <--kolla själva!


eh?

Min mamma kommer in i mitt rum och frågar "varför ligger alla dina kläder på golvet? kan du förklara det för mig?!" sen lägger hon sig i min säng under täcket...........hahahahhahaha ful hon äääääär

ohyes

HEHE vi ger det ett försök och ser hur långt vi kommer AIIIIIIIIIIIGHT hoppas ni inte sviker mig nu alla mina 100000 läsare redan!!!!!!!!!!!!!

 
typ sådär tuff är jag alltid, nästan.


RSS 2.0