HELLO NEW LIFE

http://nathalielundin.devote.se/

Aldrig helt fel detta..

Vaknade tydligen inte av klockan imorse. Väldigt otur eftersom det var bussdate med Tove! Och ända anledningen till att måndagar är ett måste är första lektionen som slutade precis när jag vaknade (9:40)!
Så det blir nog en hemmadag, aldrig helt fel! Ska ta tag i plugget nu också litegrann eftersom det inte gick så bra sist hehe. BYE

Gammal bild (jag vet att det ser ut som att jag har enorma fötter!)

Vart jag mig i världen vänder

Fredag: Idol!
Lördag: Lång, kall uteritt med Lina och Snorpan, match i gnesta med fina tjejer, sedan god mat och badtunna hos Felicia i gnesta.
Söndag: Länna med familjen Markussen och titta på vinterjacka, McDonalds påvägen hem (Sandra åt 2 menyer), sen väl hemma en prommis med deras hundar, sedan glo på match i hölö hallen (bajs tråkig match), så vi drog vidare till vagnhärad och hann och se sista minutrarna av boysens match och sedan två perioder utav d3. 

Kan ju även tala om att inga bilder togs från min mobil under helgen förutom för 30min sen, och det är denna på bananer mamma köpt som har olika märken. Suveränt!


Godnatt alla fina & fula!

Ohhhh when you call my name

En kortis dag i skolan idag. Rättare sagt 11.45 - 13.10. Så var hemma till kvart över två, love hölö!
Var hemma en stund sen iväg till stallet och gosa lite med hästen och sådär. Sedan var det tacos hos daddy cool och resten av familjen där! Mysigt att alla var med. Efter maten hade vi ett riktigt café där hemma med pappas nya espresso maskin och kanelbullar från wayne´s coffee!

-

Har en sån himla stor lust att inaktivera min lilla facebook en stund, endast för att inse hur beroende jag egentligen är. Frågan är bara om alla bilder och så kommer att försvinna?!
Nån som vet ? ? ? ? ? ?

-

JOBBIGT MED SÅ BRA UPPDATERING VA?!


RSS 2.0