älskar mitt jobb!


Älskar känslan att få förstöra något som är fint från början. Fattar ni hur min arbetskamrat skrattade åt mig när han såg dehär? Haha.


När jag kom hem vart det ett kvällsdopp med Hannipanni i solnedgången, så jäkla underbart efter en svettig dag på jobbet. Bästa bästa bästa!

Avslutar med en kissa-på-sig bild som alla har tagit som någongång haft en blöt bikiniunderdel på sig.

eh hello..

Waiting for my best friend.. Sen ska vi åka ner och åka cross! Kvinnligt va? Amen såna är vi..
Bye Bye

life is hard

Inatt kom jag på mig själv att jag har börjat tröttna på att festa. Iallfall med samma folk hela tiden, varenda helg, och det händer samma saker. Och om det för en gångsskull inte händer samma saker, då händer det att de blir bråk istället. Men farbror blå vad ganska trevlig igår tyckte jag, jag tröstade mig själv med att han tog min adress och telefonnummer bara för att han tyckte jag var så snygg. För han själv var det nämligen inget fel på.

Bilder från helgen i umeå
















hej där

På fredag är det midsommar, och jag jobbar till klockan 13 på torsdag. Och jag köpte en jätte fin midsommarklänning idag, hoppas det inte är för kallt. Då blir jag ledsen. Nu är jag trött och ska sova. Sent, jag vet. Last time, good night!

REST IN PEACE ♥


Imorgon kör vi!

06.30-16.00
BAAM

Middag nu med pappa och hans familj!


heeeeeeehe

Kom hem från umeå igår kväll och var jäkligt rastlös efter att ha suttit i bilen med farmor och hennes nya pojkvän i ungefär 8 timmar. Så det bar av till södertälje med Sophia och Tove för att träffa Edina och leka litegrann. Vi åkte mest runt, var på ett beachparty som fritidsgårdarna i södertälje kommun hade ordnat, det var rätt coolt faktiskt, vill typ vara liten igen. Sen åkte vi runt i södertälje och kastade vattenballonger på folk och frågade vart mcdonalds låg. Tänka sig att det inte finns så mycket bättre att göra om man inte ska supa.

Nej nu har jag precis varit ute och sprungit några kilometer i regnet, så nu blir det duschen, sen middag med pappa och hans familj någonstans! Och sedan får vi se om jag orkar lägga upp några bilder från umeå.
Kisses and hugs <3

last summer holiday


Nu är det så att idag började mitt absolut sista sommarlov. Det kunde lika väl varit så att jag blev arbetslös för någon vecka sen också, men nu är inte läget så.
Nästa vecka hoppas jag på att få börja jobba, behöver lite pengar nu under sommaren, har nästan lust att jobba hela sommaren, bara för att liksom. Men lite ledigt behöver man väl! 
Lite bilder från förra sommaren : 












klassen dödar oss.........hahahahahaaaaaaaaaaa


eyoooooooo

Lösnaglarna har hindrat mig från att blogga, väldigt skönt faktiskt att knappt kunna göra någonting pågrundav naglarna. its good to be a woman!
Livet leker just nu, helt kanonbra, bilder är något jag är väldigt dålig på att ta. Men kan ju säga att jag har haft det wonderful dem senaste dagarna med studentfirande, alkohol, fest, misslyckad utgång, lyckad utgång, bad i en jacuzzi mitt i natten med bra folk, kärlek, jordgubbar, trosa marknad, barnpassning, fotbollsmatch osv.. Ja, listan går att göra lång.
Puss och kram till er alla! För nu ska jag duscha.

NICE

Är så himla lycklig, börjar få tillbaka min gamla kropp igen. Det lönar sig alltså att springa några gånger i veckan och sedan göra 3x10 benlyft ;) Utan att ha en tanke på vad man äter överhuvudtaget! Känns rätt okej faktiskt.
HAPPY GIRL♥

untz untz untz baby

Imorgon är det Rebeccas tur att ta studenten! Det firar vi med att ställa klockan på kvart i sex imorgonbitti för att hjälpa henne att platta håret, because, that what friends are for!

-

Jag måste veta vem jag själv är, och vad jag vill med mitt liv, innan jag påbörjar något nytt som jag inte vet hur det fungerar överhuvudtaget. 

livet leker


RSS 2.0